fotografie cursus

Je eigen veiligheid wordt soms vergeten als we ‘s nachts bezig zijn met fotograferen. Je bepaalt zelf de instellingen, focus en lay-out, en ondertussen ben je nauwelijks zichtbaar voor andere voorbijgangers. Dan is een reflecterend vest sterk aan te raden.

Nachtfotografie is leuk. Je kunt prachtige foto’s maken van het licht in het donker. Maar vooral in het donker zijn wij fotografen vaak onzichtbaar. In een gebied maakt het niet zoveel uit, maar als je op een plek bent met veel verkeer kan het erg gevaarlijk zijn.

Reflecterend Vest

Als fotografen willen we vaak geen licht. Het stoorde ons, dus lieten we de fakkel gedoofd. In het donker zien we al van ver de lichten van auto’s, fietsen en motorfietsen. Maar wist u dat de chauffeur u niet heeft gezien of u te laat heeft ontmoet? Breng jezelf dus niet onnodig en zichtbaar in gevaar.

Het dragen van een lamp is een optie. Maar het kan moeilijk zijn als u de camera gebruikt. U moet het laten zoals het is of het heeft invloed op de foto. Het is echter heel gemakkelijk te doen. Breng een hoge zichtbaarheidsvest mee en draag het op potentieel gevaarlijke locaties. Zo kun je duidelijk zien.

Nachtfotografie

Het reflecterende vest is licht van gewicht, kan gemakkelijk in een cameratas worden meegenomen en zorgt ervoor dat je op tijd gezien wordt. Je wilt tenslotte niet vermoord worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *